Ravioli med Rejefyld


Pasta:

  • 300 g. Mel Tipo 00
  • 3 æg
  • Lidt salt 2-3-tesk

Fyld:

  • 400 gr. Rejer
  • 4 Fed hvidløg
  • 2 Æggeblommer
  • 2 dl Neutralolie
  • Revet citronskal
  • Smør til stegning

Dejen

300 Gr. Tipo 00 mel i en rørreskål, gennem en sigte,  sammen med 3 æg og lidt salt, ælt det godt sammen og form til sidst til en kugle. Pak dejen i film, og lad den hvile i min. 1 time.

Dejen rulles ud og køres gennem pastamaskinen. Brug en udstikker til dejen, kom fyldet i, og luk Raviolien rundt i kanten med en gaffel

Fyldet

Varm en pande op, og kom smør på – steg rejerne sammen med 2 fed hvidløg. De må godt karamellisere lidt og få en stegeskorpe.

2 Æggeblommer i en skål, lidt salt og en lille teske eddike, pisk olien i til en god mayonnaise

Undervejs tilsættes 2 fed hakkede hvidløg eventuelt lidt hakket dild eller fennikel toppe og revet citronskal. Herefter vendes rejerne forsigtigt rundt i mayoen, smag til med salt og peber.

Raviolierne kan serveres med hvide- eller grønne asparges, eventuelt med revet parmesan og trøffel eller mere raffineret, med en hummerbisque

Velbekomme!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *