4 personer
- 350 g fløde
- 100 g mælk
- 1 vaniljestang
- 70 g flormelis
- chokolade
- 3 blade husblas
- 100 g frosne blåbær
- 100 g frosne hinbær
- 50 g sukker
- 20 g mel
- 160 ml vand
- Olie
Blød husblasen op i vand.
Varm 175 g fløde og 100 g mælk op i en gryde med vaniljestangen, kom skalden med under opkogningen, den er med til at give smag. Den opblødte husblas kommes i den varme vanilje blanding.
Pisk 175 g fløde, letpisket og tilsæt vaniljeblandingen og rør det forsigtigt sammen til en ensartet masse, og fordel i portionsglas.
Hinbær og blåbærcoulis
Kog de frosne bær sammen med sukkeret og kør det igennem en sigte. Den klare væske kommes i forme og fryses. Korn og skaller fra bærerne bages af i ovnen i 10 minutter ved 200 gr. hakkes fint, og køres igennem en sigte til pynt på tallerkenen samme med lidt friske bær.
Coral Tuiles
Kom mel og vand i en skål og rør sammen, og kør gennem en sigte. Varme en pande op med olie, og steg vandet fra dejen, og den færdige coral er klar til servering.
Riv chokolade til pynt, sammen med mynte eller citronmelisse.
Velbekomme.
Your web site has exceptional content. I bookmarked the website