
- 1 Stor frisk Berberiand på 3 – 3,5 kg
- Svesker efter ønske
- 2 – 3 stk. appelsiner
- 1 L. vand
- 3 stk. Pastinak
- Frisk timian
- Rebsgele
- 2 stk. Porre
- 2 løg
- Grønkål – kan undlades
Rens anden grundigt inde og ude – fjern rester fra fjer hvis der er. Hvis du skærer fedt og andet fra, så læg det ned i bradepanden. Heg har lagt min and på en lille rist, lidt hævet over vandet.
Fyld anden med svesker og stykker af pastinak, efter behov. hak alt andet op i store stykker, og fordel det i bradepanden sammen med vandet. Gnid anden ind i salt.
Varm ovnen op til 110 gr. og sæt anden ind i midten af ovnen. den skal have 5 timer, sæt ovnen op på 150 gr. de sidste 30 – 45 minutter, du kan slutte af med grill, hvis den mangler farve. Overhæld gerne med vand / fon hver halve time. Det bliver en fantastisk saftig og dejlig steg.
Velbekomme.