Kammuslinger med jordskokkepuré

Stegte kammuslinger med hummer bisque på blancherede grønkål og jordskokkepuré.

  • Karmmuslinger
  • Grønkål
  • hummer bisque

Hummer bisque

Hummerhoveder, skaller og rester kommes i en 200 gr. varm ovn i ca. 15 minutter.

Herefter sættes de over i en gryde med 1/2 fl. hvidvin, og reduceres tilsæt hvidvin efter behov – i alt skal der bruges 1 flaske hvidvin.

Tilsæt eventuelt lidt fløde, og smag til med salt og peber.

Samlet tid for bisqueén vil være ca. 5 timer.

Kammuslinger:

Muslingerne pensles med neutral olie, og ligges på en meget varm pande, ca. 1 minut på hver side – husk at pensle den anden side, før de vendes.

Jordskokkepuré:

Find opskriften jordskokkepuréen her

Blancherede grønkål:

Kog rigeligt med vand, og smelt 25 g. smør i vandet.  Kom grønkålen i vandet (uden stilken) i ca. 3-4 minutter. Tag kålen op, og vand den af på en dryppe serviet – klar til servering.

2 Replies to “Kammuslinger med jordskokkepuré”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *