Stegte kammuslinger med hummer bisque på blancherede grønkål og jordskokkepuré.
- Karmmuslinger
- Grønkål
- hummer bisque
Hummer bisque
Hummerhoveder, skaller og rester kommes i en 200 gr. varm ovn i ca. 15 minutter.
Herefter sættes de over i en gryde med 1/2 fl. hvidvin, og reduceres tilsæt hvidvin efter behov – i alt skal der bruges 1 flaske hvidvin.
Tilsæt eventuelt lidt fløde, og smag til med salt og peber.
Samlet tid for bisqueén vil være ca. 5 timer.
Kammuslinger:
Muslingerne pensles med neutral olie, og ligges på en meget varm pande, ca. 1 minut på hver side – husk at pensle den anden side, før de vendes.
Jordskokkepuré:
Find opskriften jordskokkepuréen her
Blancherede grønkål:
Kog rigeligt med vand, og smelt 25 g. smør i vandet. Kom grønkålen i vandet (uden stilken) i ca. 3-4 minutter. Tag kålen op, og vand den af på en dryppe serviet – klar til servering.
Hi there! Such a nice write-up, thanks!