4 personer
- 3 stk. Grepe
- 50 gr Æggeblommer (2 stk.)
- 50 gr. Sukker
- 200 gr. Fløde
- 2 Blade husblas (Gelatineblade)
- Hindbær og mynte
Blød husblasen op i vand. Varm grapejuicen i en gryde, og kom den opblødte husblas i juicen.
Lav en æggesnaps af blommer og sukker. Sigt herefter juicen i æggesnapsen. Den skal herefter køle af, kan eventuelt sættes på isbad, hvis det skal gå stærkt.
Pisk fløden let, resten piskes i hånden når flødeskummen skal i juicen. Juicen skal ned på 15 gr. før flødeskummen kommer i.
Anret i glas. Lave eventuelt en bund af nougatine (smeltet sukker) og pynt af med et hindbær og mynte.
Velbekomme
I located your web site from Google and also I
have to say it was a terrific find. Many thanks!