Grapemusse

4 personer

  • 3 stk. Grepe
  • 50 gr Æggeblommer (2 stk.)
  • 50 gr. Sukker
  • 200 gr. Fløde
  • 2 Blade husblas (Gelatineblade)
  • Hindbær og mynte

Blød husblasen op i vand. Varm grapejuicen i en gryde, og kom den opblødte husblas i juicen.

Lav en æggesnaps af blommer og sukker. Sigt herefter juicen i æggesnapsen. Den skal herefter køle af, kan eventuelt sættes på isbad, hvis det skal gå stærkt.

Pisk fløden let, resten piskes i hånden når flødeskummen skal i juicen. Juicen skal ned på 15 gr. før flødeskummen kommer i.

Anret i glas. Lave eventuelt en bund af nougatine (smeltet sukker) og pynt af med et hindbær og mynte.

Velbekomme


One Reply to “Grapemusse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *