Beef Wellington Winter Haven FL. USA

Beef Wellington til 4 personer

  • Ingredienser
  • 800g Oksemørbrad
  • 2 ruller butterdej
  • 500 g blandet svampe
  • Frisk rosmarin
  • 10-12 skiver parmaskinke
  • 2 spsk. Dijon sennep
  • 1 spsk. honning
  • 3 æggeblommer
  • Salt
  • Peber

Tilberedning

Sød sennep

Bland sennep og honning

Svampe

Rens og hak svampe og rosmarin fint

Steg svampe og rosmarin på en pande med lidt olie, indtil svampene har smidt al væsken

Smag til med salt og peber

Mørbrad

Puds mørbraden godt af, og gem det afpudset til saucen. Krydr med salt og peber, og brun herefter mørbraden på alle sider på en meget varm pande, jeg brugte en gas grill

Smør mørbraden med sennepsblandingen.

Læg et stort stykke film ud på bordet. Fordel parmaskinken på filmen så der lidt overlap og Fordel et lag af svampene på skinken

Læg den smurte mørbrad på, og rul den stramt. Herefter ligges den på køl i minimum 2 timer.

Rul butterdejen ud, brug gerne lidt mel, så den slipper. Mørbraden placeres på det ene butterdejsstykke, og stykker uden for mørbraden

Pensles med æg. Brug det andet stykke butterdej som låg Skær overskydende butterdej fra og pres de to stykker butterdej sammen med en gaffel.

Pensl resten af dejen med æg, og rids Butterdejen med en skarp kniv Drys med salt og frisk rosmarin

Nu skal den bages på 200 gr i 35 minutter, hvor efter den skal hvile i ca. 15 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *